Her kan du se lidt om personalet på Bøgegården

Ledelse

Trine Raben

Trine Raben

Botilbudsleder

Trine er leder på Bøgegården og har været det siden  siden 2001. Trine er uddannet socialrådgiver og psykoterapeut, samt  leder uddannelse i Human Ressource.

Lisbeth Brynning Petersen

Lisbeth Brynning Petersen

Souschef

Lisbeth Brynning Petersen er ansat som souschef på Bøgegården. Lisbeth er uddannet social og sundhedsassistent hun har en kognitiv grunduddannelse, Gestaltterapeutisk grunduddannelse, uddannet rideterapeut og uddannet NADA behandler og Psykoterapeut. 

Susan Simson

Susan Simson

Lærer & Psykoterapeut

Susan er behandlingsleder på Bøgegården. Susan er uddannet lærer og psykoterapeut ved Hildebrandt Instituttet. Hun er efteruddannet indenfor chock-traumebehandling. Susan har mange års erfaring fra døgninstitutions området. Susan er uddannet TRE  provider (Trauma Releasing Exercises).

 

Personale

Tim Sørensen

Tim Sørensen

Pædagog

Tim er uddannet pædagog og Tim endvidere uddannet  TRE (Trauma Releasing Exercises)provider.

Kirsten Heide

Kirsten Heide

Pædagog

Kirsten er uddannet social-og sundheds assistent og uddannet natur terapeut.

Christina Hansen

Christina Hansen

Social- og Sundhedsassistent

Christina er uddannet social-og sundhedsassistent og uddannet NADA akupunktør. Christina arbejder hovedsagligt som aften -og nattevagt og det har hun gjort i 17 år.

Kenneth Lauridsen

Kenneth Lauridsen

Pædagog

Kenneth er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet indenfor unge udsatte området. kenneth er uddannet psykoterapeut ved Hildebrandt Instituttet.

Karina Bie

Karina Bie

Pædagog

Karina er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet indenfor unge udsatte området. Karina er endvidere uddannet psykoterapeut.

Vores virkelig dygtige vikarer hedder Lona , Bo, Eva, Mette, Rolf, Malene og Peter. Alle er uddannede pædagoger og har relevante efteruddannelser. Vikarene har arbejdet på Bøgegården mellem 2 og 10 år.